Achter de schermen

In samenwerking met Eddie's Art, Strange Art en Sjeik Voorsorterend op een wereld die in 2022 hopelijk weer open gaat, onderzoekt Nieland achter de schermen de wegen richting de internationale markt. Naast de affordable art fare in Brussel, staan een expositie in Dubai en een samenwerking met een museum in Japan op de agenda. 

Een groot oliewerk op doek, refererend aan de booming cryptowereld gedurende de coronaperiode, is medio februari, via een spannende douaneprocedure, in Dubai aanbeland. /Het doek Crusade for Crypto gaat deel uitmaken van een expositie in locatie noemen.  Andere kunstenaars die op de expo Joost de Jonge en Peter Riezebos. 

Richting Dubai vertrok midden februari het werk 'Conquest for Crypto' , waar het via een spannende douaneprocedure inmiddels staat te wachten op zijn nieuwe eigenaar. 

De contacten in Japan kijken reikhalzend uit naar opening van de landsgrenzen, zodat de plannen (vertel iets over de plannen ) voor....blaaah, expo, samenwerking weet ik veel, concreet vorm kunnen gaan krijgen. 

In Brussel staat de Affordable Art Fare van 26 febr. t/m 23 maart gepland. Hier zal Nieland met een aantal zeer expressieve, recente werken vertegenwoordigd worden door Warnars & Warnars Art Dealers.

(John, vertel iets over je werken, hoe zijn ze ontstaan, de lijsten, inspiratie)

Aankondiging expo Dubai april 2022

Sinds de hernieuwde samenwerking met Kunsthandel Eddie's Art is de weg naar Dubai ingeslagen. Na een spannende douaneprocedure, staat Nieland's oliewerk "Crusade for Crypto" klaar om te worden tentoongesteld in The Dubai Mall Katsuya Middle East. De expo, georganiseerd door Eddie's Art, Strange Art en Sjeik Fareed Alzarooni opent in april en laat tevens werken zien van de Nederlandse kunstenaars Peter Riezebos en Joost de Jong. 

Japan...doek in wording - Grote doeken - samenwerking Huits - Goto 

Brussel - Affordable Art fare.

Subscribe to be the first to know when we go live.

Thanks for submitting!

vertaalt zijn onderbewustzijn in ogenschijnlijk "happy colors"de onbeschrijfelijke chaos in de wereld, waarin zichtbare en onzichtbare dreiging de totale samenleving beïnvloeden. Een Naast een afspiegeling van zijn....zijn probeert Nieland ook de ontworsteling aan de schaduwen te verbeelden,  Daar waar de schaduwen je overvallen, ontworstelt Nieland zich

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

 In een wereld vol dreiging en druk, zoekt Nieland de stilte op in zichzelf. Dat lijkt haast onmogelijk binnen de chaos van zijn atelier, waarvan hijzelf zegt, dat het een weerspiegeling van hetgeen er zich in zijn hoofd afspeelt. De zoektocht naar Vrijheid is een steeds terugkerend thema in zijn schilderijen,  vaak  onbewust, gerelateerd aan hetgeen er speelt in de wereld. Zo ook in "In silence lies your Strenght", een oliewerk op papier met een niet mis te verstane onderliggende boodschap. Make sense not war.  

In Silence lies your strenght'