Expositie Nieland groot succes

Samen met de ruim 120 genodigden- en bezoekers, blikken we terug op een zeer geslaagde verkoop expositie! De dag begon met John’s interview bij Harry Mens, waarin niet alleen ‘Lost on the Island Ibiza’ aan bod kwam, maar ook zijn trip naar Japan, de Rietveld academie en het kunstenaars collectief Lamütta.

Bedreven en tegelijk bescheiden als hij is, zat John in zijn eigen, vrije stijl tussen de maatpakken om in het programma Business Class vol bezieling te spreken over zijn nieuwe werk. Met diezelfde bevlogenheid, opende Ds. Donkersloot de feestelijke opening in Den Haag met diverse anekdotes over John en zijn kleurrijke, gelaagde schilderijen, waarin zoveel schuil gaat.

Nog voor het eind van de opening was een deel van de schilderijen al van nieuwe eigenaren voorzien. De wijn smaakte goed, en ook de ‘Ibiza tunes’ van Andy Shillito​ en Mizza Hendrix​ vielen in de smaak. Al met al een zeer geslaagde dag. Hoewel John wegens de grote opkomst gedurende het programma helaas niet iedereen persoonlijk heeft kunnen spreken, wil hij iedereen heel hartelijk danken voor hun aanwezigheid!

Verkoop
Alhoewel er een flink aantal werken zijn verkocht tijdens de expositie, zijn er nog een aantal prachtige Nielands die wachten op een nieuwe eigenaar! Te zien in het speciale online magazine maar uiteraard nog mooier in het echt.

Mocht u interesse hebben in John’s nieuwe schilderijen, neem dan contact op met zijn agent Michel Stichter​ van Diederiks Fine Art.

De collectie hangt tot en met 1 december bij Diederiks Fine Art in Den Haag, en is tijdens openingstijden te bezichtigen.

(Foto’s: Evalien Weterings​ / Artwork Issuu: Rik Balder​, Studio RedLab)
Voor persaanvragen: kim@johnnieland.nl

     

Deel deze pagina: Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on StumbleUponShare on Google+Print this pageEmail this to someone