Kunst van John Nieland te zien tijdens Kunst & Antiek Weekend

Echte kunstliefhebbers halen eind januari hun hart op bij de 19de editie van het Kunst & Antiek Weekend Naarden. Van 27 t/m 31 januari aanstaande vindt deze vooraanstaande verkoopexpositie weer in de Grote Kerk van Naarden-Vesting plaats. Hedendaagse kunst en bijzondere antieke objecten gaan hand in hand bij deze nationaal bekendstaande kunst- en antiekbeurs in het hart van de Vesting Naarden.

De Nederzetting John Nieland 2015

De Nederzetting

Meer dan 60 exposanten presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst in de imposante Grote Kerk van Naarden. Tijdens een bezoek aan het Kunst & Antiek Weekend kan de bezoeker zich orienteren, laten informeren en natuurlijk overgaan tot de aankoop van een mooi kunstwerk.

Alle gepresenteerde kunstobjecten worden op voorhand door een team van experts beoordeeld op echtheid en kwaliteit alvorens de deuren voor het publiek te openen. Hierdoor is de koper verzekerd van authenticiteit en kwaliteit.

Ieder jaar trekt het Kunst & Antiek Weekend Naarden, dat bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit Nederland en Belgie. Regionale bezoekers uit het Gooi waarderen in het bijzonder de uiterst gezellige Friday Night Special. Tijdens deze sfeervolle avondopening geldt 2 entreekaarten voor de prijs van 1.

Werk van John Nieland is te vinden in de stand van Mark Haasnoot Fine Arts.

voor meer informatie: www.kunstenantiekweekend.nl

 

Deel deze pagina: Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on StumbleUponShare on Google+Print this pageEmail this to someone