Op zoek naar de Vuurplaats 2015 Wijdemeren

Voor de expositie ‘Op zoek naar de Vuurplaats’heeft Nieland zicht laten inspireren door mythologische figuren uit het seizoen herfst.

Nieland: “Het wordt weer kouder, herfst is het seizoen waarin we ons terugtrekken. Terwijl de bladeren vallen en de kou langzaam intreedt, zoeken we de Vuurplaats op. Want daar vinden we warmte en veiligheid. Dat is ook het gevoel dat je krijgt als je bij Galerie Wijdemeren binnenkomt”. 

Wilt u een uitnodiging ontvangen voor de opening  op zondag 15 november in Galerie Wijdemeren, stuur dan een e-mail aan nieland.john@gmail.com.

Verteltheater Donderelf (Philip en Theresia van der Zee) opent de expositie op 15 november op een bijzondere manier met een vertelling over de mythe van de Vuurplaats. Daarna zullen zij de middag muzikaal opluisteren met muziek waarbij zij gebruik maken van traditionele instrumenten zoals harp, drums en doedelzak. Nieland heeft een schilderij gemaakt met als titel ‘Freya’s verleiding’ waarover Philip en Theresia een verhaal zullen vertellen dat ook verscheen op hun laatste CD ‘Edda’.

Tijdens de opening kunt u tevens genieten van een wijnproeverij van Onzewijnen.nl (’s-Gravelandseweg 35 Hilversum). Zij laten u kennis maken met de wijnen van wijnhuis Bodegas Salentein.

Kortom een mooie combinatie van een prachtige entourage, mooie wijnen, bijzondere muziek, lekkere hapjes en natuurlijk de kunst. 

Voorafgaand aan deze opening, vindt op vrijdag 13 en zaterdag 14 november van 13.30 tot 17.00 uur de vernissage en preview plaats en staan de deuren van Galerie Wijdemeren voor u open. De expositie is na 15 november nog te bezoeken t/m 16 december 2015, iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 13.30 – 17.00 uur.