Categoriearchief: Nieuws

John Nieland te gast bij Harry Mens

Zondag ochtend 22 oktober is John Nieland te gast in het tv programma ‘Business Class’ van Harry Mens.

Nieland is uitgenodigd om te praten over zijn komende expositie ‘Lost on the Island Ibiza’, waarvan de feestelijke opening diezelfde dag zal plaatsvinden om 15:00 uur bij Diederiks Fine Art in Den Haag.

Business Class is elke zondag te zien van 10:30-12:00 uur op RTL 7 en wordt herhaald om middernacht.

Meer informatie op de website van Business Class.

JOHN NIELAND BIJ DIEDERIK’S FINE ART

Sinds juli hangt het werk van John Nieland in de bekende kunst galerie Diederik’s Fine Art in Den Haag. Eigenaar Marcel Diederiks is verheugd over deze samenwerking: “John is de enige levende kunstschilder die wij vertegenwoordigen, naast namen als Karel Appel, Corneille en andere grootmeesters. Daar zijn wij met recht trots op”.

Ook Nieland’s nieuwe agent Michel Stichter, van Diederik’s Fine Art / Art Vision, is content met de komst van Nieland. “Zijn werk is niet aan te slepen. Iedereen wil een echte John Nieland aan de muur. Alleen al in augustus vonden 6 grote Nieland’s een nieuwe eigenaar. Ik heb nog maar 2 doeken over. De rest is -wereldwijd- verkocht’.

Liefhebbers van John Nieland’s bijzondere werk echter niet getreurd: op 22 oktober exposeert Nieland speciaal vanwege zijn samenwerking met Diederik’s Fine Art zijn spraakmakende, nieuwe collectie

‘LOST ON THE ISLAND IBIZA’

Meer info volgt spoedig op www.johnnieland.nl 


Michel Stichter en John Nieland