Van Ibiza naar Oita, Japan

Met het succes van de opening van zijn expositie ‘Lost on the Island Ibiza’ nog vers in het geheugen, is John Nieland alweer op weg naar een nieuw avontuur. Nieland verruilt de zonnige stranden van Ibiza voor het prachtige Japanse landschap, en woont en werkt deze winter in Japan.

De bekende Hilversumse kunstschilder verblijft komende 2,5 maand in het schilderachtige decor van het kunstenaarsdorp Oita in Taketa.  John  is hier op uitnodiging van het Japanse bedrijf Huits International en de Nederlandse overheid.  Een uniek project, waarbij John de eerste buitenlandse schilder is die voet zet in het dorp, en daar niet alleen zal wonen en werken maar ook exposeren. Nog unieker, is dat het atelier ‘Opa’ waar John verblijft, toegankelijk is voor publiek tijdens het schilderen. Een enorme uitdaging, waarbij John op bijzondere wijze kennis zal maken met Japan, haar inwoners en de cultuur.

Nieland sluit zijn verblijf af met een expositie in Japan.

Voor meer informatie, persaanvragen- en bezoek in Japan, contact:
Edwin Huits, Huits LLC
Telefoon: 096-288-9562
E-mail Info@Huitsllc.Com

Voor persaanvragen vanuit Nederland:
Kim de Jong, kim@johnnieland.nl


‘The Blue House’, verblijf John Nieland

De huidige expositie ‘Lost on the Island Ibiza’ is t/m 1 december nog te bezichtigen bij Diederiks Fine Art in Den Haag.

 

Deel deze pagina: Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on StumbleUponShare on Google+Print this pageEmail this to someone